Wij zijn dé partner voor het herfinancieren van beleggingspanden.

Om de herfinanciering van een beleggingspand of portefeuille rond te krijgen, is meer nodig dan een goed netwerk. Je moet exact weten wat er in de markt speelt. Beleggershypotheek is dé specialist in het herfinancieren van vastgoed en kan zo ervaren vastgoedinvesteerders optimaal adviseren en begeleiden.

Kapitaal vrij door herfinanciering

Met het oog op de lage rentetarieven kan het interessant zijn om jouw beleggingspand(en) te herfinancieren. Herfinanciering van jouw vastgoed betekent dat je de overwaarde van een pand opnieuw investeert in jouw huidige beleggingspand of in een ander beleggingspand. Door jouw overwaarde slim te gebruiken, kun je jouw vastgoedportefeuille verder uitbreiden.

Beleggershypotheek is gespecialiseerd in het herfinancieren van beleggingspanden. Door ons brede netwerk kunnen we je snel laten weten wat de mogelijkheden zijn. We communiceren helder en er zijn korte lijnen. We gaan er samen voor.

Samen bekijken we wat jouw plan is. We delen onze ervaringen en stellen samen scherp op haalbaarheid. Daarin krijg je een oprecht advies. We stellen een stappenplan op en gaan op zoek naar de best passende oplossing, selecteren partijen die passen bij onze vraag en zorgen dat het aanvragen soepel verloopt. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en stellen met zorg jouw financieringsaanvraag samen. Als het ons niet lukt, dan lukt het nergens.

Meer weten over het herfinancieren van vastgoed?

Onze werkwijze in 5 stappen

Stap voor stap op weg naar een mooi rendement. Wij hanteren vijf stappen die jou volledig ontzorgen. En zorgen voor een financiering die het beste past bij jouw plan.

Samen met één van onze vastgoedspecialisten bekijk je jouw plan. Welke objecten heb je in bezit of op het oog? Wat zijn de risico’s en wat is het potentiële rendement dat je met jouw vastgoedinvestering kan behalen?

We bekijken de meest voor de hand liggende scenario’s, selecteren de meest geschikte geld verstrekker en stellen de volledige aanvraag samen.

De offertes zijn binnen. Wij presenteren de mogelijkheden en doen de eventuele onderhandelingen. We selecteren de geld verstrekker die het beste past bij jouw plan en die ons de gunstigste voorwaarden biedt.

Jij bent akkoord met het aanbod, super! Dan gaan wij alle documenten verzamelen en indienen om de aanvraag compleet te maken.

Om het succes te vieren, maar ook om na te denken over de volgende stap. Desgewenst kunnen wij het beheer van jouw financiering uit handen nemen zodat jij je op andere zaken kan concentreren.

Wil je jouw plan werkelijkheid laten worden?