Wij zijn dé partner voor het financieren van beleggingspanden.

Je hebt meer nodig dan een goed netwerk om de financiering van een beleggingspand rond te krijgen. Het is cruciaal om exact te weten wat er in de markt speelt. Beleggershypotheek is dé specialist in het financieren van vastgoed en kan zo startende en ervaren vastgoedinvesteerders optimaal adviseren en begeleiden.

Enkel pand of gehele portefeuille

Beleggershypotheek is gespecialiseerd in het financieren van beleggingspanden. Wil je beleggen in vastgoed? Dan kies je voor Beleggershypotheek. Bij ons staan de klanten centraal, niet de kaders die door anderen gesteld zijn. Dat klinkt als een mooie belofte, maar wij maken het waar. Geen wachtlijsten en geen computers die bekijken of je iets kan lenen. Financieringsspecialisten die altijd uitgaan van jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. We communiceren helder en er zijn korte lijnen. We gaan er samen voor.

Wil je jouw vastgoedportefeuille financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden? Of heb je plannen om jouw vastgoedportefeuille uit te breiden? Beleggershypotheek kan het volledige traject voor je uit handen nemen.

Samen bekijken we wat jouw plan is. We delen onze ervaringen en stellen samen scherp op haalbaarheid. Daarin krijg je een oprecht advies. We stellen een stappenplan op en gaan op zoek naar de best passende oplossing, selecteren partijen die passen bij onze vraag en zorgen dat het aanvragen soepel verloopt. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en stellen met zorg jouw financieringsaanvraag samen. Als het ons niet lukt, dan lukt het nergens.

Meer weten over het financieren van vastgoed?

Onze werkwijze in 5 stappen

Stap voor stap op weg naar een mooi rendement. Wij hanteren vijf stappen die jou volledig ontzorgen. En zorgen voor een financiering die het beste past bij jouw plan.

Samen met één van onze vastgoedspecialisten bekijk je jouw plan. Welke objecten heb je in bezit of op het oog? Wat zijn de risico’s en wat is het potentiële rendement dat je met jouw vastgoedinvestering kan behalen?

We bekijken de meest voor de hand liggende scenario’s, selecteren de meest geschikte geld verstrekker en stellen de volledige aanvraag samen.

De offertes zijn binnen. Wij presenteren de mogelijkheden en doen de eventuele onderhandelingen. We selecteren de geld verstrekker die het beste past bij jouw plan en die ons de gunstigste voorwaarden biedt.

Jij bent akkoord met het aanbod, super! Dan gaan wij alle documenten verzamelen en indienen om de aanvraag compleet te maken.

Om het succes te vieren, maar ook om na te denken over de volgende stap. Desgewenst kunnen wij het beheer van jouw financiering uit handen nemen zodat jij je op andere zaken kan concentreren.

Wil je jouw plan werkelijkheid laten worden?