Hoe mooi zou het zijn als ik een woning kan kopen voor mijn kind...

Heel mooi. Want de huizenprijzen zijn zo hoog, dat het voor starters al bijna onmogelijk is om een eigen huis te kopen. Daarnaast is door de enorme wachtlijsten nauwelijks een huurhuis te krijgen. Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kind op deze manier kan helpen. Je kan huur berekenen, het huis aflossen en het vastgoed wordt alleen maar meer waard. Sparen is altijd een goed idee, maar het rendement op vastgoed is aantoonbaar beter.

De veronderstelling is vaak dat je een aanzienlijk vermogen moet hebben om dit te realiseren. Maar dat is een misvatting. Natuurlijk is eigen geld inleggen of een onderpand geven een voorwaarde, maar binnen dat spectrum is veel mogelijk. Door ons uitgebreide netwerk van financieringspartners, kunnen wij je helpen met de financiering van jouw droomplan.

Heldere communicatie

Wij zijn een professionele partner voor het financieren van vastgoed, ons werk gaat over mensen. Over jou. En jouw wensen of plannen. Dus staan bij Beleggershypotheek de klanten centraal, niet de kaders die door anderen gesteld zijn. Dat klinkt als een mooie belofte, maar wij maken het waar. Geen wachtlijsten en geen computers die bekijken of je iets kan lenen. Financieringsspecialisten die altijd uitgaan van jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. We communiceren helder en er zijn korte lijnen. We gaan er samen voor.

Totale ontzorging

Samen bekijken we wat jouw plan is. We delen onze ervaringen en stellen samen scherp op haalbaarheid. Daarin krijg je een oprecht advies. We stellen een stappenplan op en gaan op zoek naar de best passende oplossing, selecteren partijen die passen bij onze vraag en zorgen dat het aanvragen soepel verloopt. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en stellen met zorg jouw financieringsaanvraag samen. Als het ons niet lukt, dan lukt het nergens.

Als de offerte aansluit bij jouw plan, dan verzamelen we de benodigde documenten en zorgen voor de complete afhandeling. Op naar die mooie starterswoning voor jouw kind en een mooi rendement voor jou!

Wil je meer informatie over het financieren van vastgoed?

Onze werkwijze in 5 stappen

Stap voor stap op weg naar een mooi rendement. Wij hanteren vijf stappen die jou volledig ontzorgen. En zorgen voor een financiering die het beste past bij jouw plan.

Samen met één van onze vastgoedspecialisten bekijk je jouw plan. Welke objecten heb je in bezit of op het oog? Wat zijn de risico’s en wat is het potentiële rendement dat je met jouw vastgoedinvestering kan behalen?

We bekijken de meest voor de hand liggende scenario’s, selecteren de meest geschikte geld verstrekker en stellen de volledige aanvraag samen.

De offertes zijn binnen. Wij presenteren de mogelijkheden en doen de eventuele onderhandelingen. We selecteren de geld verstrekker die het beste past bij jouw plan en die ons de gunstigste voorwaarden biedt.

Jij bent akkoord met het aanbod, super! Dan gaan wij alle documenten verzamelen en indienen om de aanvraag compleet te maken.

Om het succes te vieren, maar ook om na te denken over de volgende stap. Desgewenst kunnen wij het beheer van jouw financiering uit handen nemen zodat jij je op andere zaken kan concentreren.

Wil je jouw plan werkelijkheid laten worden?

Maak dan snel een afspraak.